Pers

13 Oktober 2015 op The Content Factory

 

Met DirectVerdiend.nl hoef je nooit meer de volledige prijs voor producten te betalen die je zoekt. 
Voor elke denkbare categorie is op een rij gezet welke kortingen je online kan krijgen. Met deze manier van aankopen kan je een hoop geld besparen. Het mooie aan deze website is dat je tegoed kan sparen door andere contacten van je aan te laten melden.
Lees verder..

 

14 Oktober 2015 op Media Release

 

Wist je dat je veel geld kunt besparen door gebruik te maken van cashback acties? Bij een cashback actie koop je een product in een supermarkt en krijg je vervolgens het volledige aankoop bedrag teruggestort op je rekening! Op die manier houd je veel meer geld over en kun je geld sparen om weer andere dingen te kopen. Lees verder..

 

15 Oktober 2015 op Fiscus.info

 

Wil jij graag online geld verdienen? Kan je geld online verdienen met bepaalde websites? Is het moeilijk om geld online te verdienen? Het antwoord is ja! Online geld verdienen kan je met de website “Directverdiend.nl”. Deze site geeft je de mogelijkheid om zowel geld te verdienen als geld te besparen. Je kunt je gratis registreren op deze website en dan  onmiddellijk beginnen met geld verdienen. Want met je registratie krijg je direct een aanmeldbonus van 1 euro. Lees verder..

 

16 Oktober 2015 op Persberichtverspreiden.nl

 

Online geld verdienen is eindelijk makkelijker geworden. Er bestaat nu een plan waar je op twee manieren geld kunt verdienen op het internet. Het oude sparen van bonnetjes kan nu ook op je aankopen bij de meeste bekende online aanbieders van producten. Producten kopen online is dus niet alleen aantrekkelijk omdat je online eerst alle Lees verder..

 

16 Oktober 2015 op Articulus.nl

 

Een cashback is een korting bij het aankopen van goederen of producten op bepaalde sites die je achteraf terugbetaald krijgt in je spaarpot. Via de site “Directverdiend.nl” kan je via de rubriek shoppen , winkelen in allerhande webwinkels en nadien op je gekochte goederen een korting terug verdienen in je spaarpot. Er zijn tal van winkels aanwezig waar je heel gemakkelijk via cashback veel geld kan verdienen via deze site. Lees verder..